Архієпископу Харківському і Полтавському УАПЦ Ігору (Ісіченку)

Дорогий Владико!

Від імені Організації Українських Націоналістів вітаю із славним ювілеєм!
Нас єднають багато років справжнього побратимства. Відчуваємо Вашу молитовну підтримку повсякчасно, цінуємо увагу до нас і завжди прислуховуємося до порад і настанов. Не секрет, що у Вашій особі багато членів і бійців ОУН знайшли свого морального і духовного авторитета, підтримка якого для них надзвичайно важлива.
Окремо хочу відзначити Вашу подвижницьку діяльність як визначного церковного і громадського діяча. Без сумніву, що Ваш вклад у розбудову церковного життя, утвердження християнських цінностей, зокрема, на центральних і східних теренах України, є визначним і спричинився до скріплення духовного і національного суверенітету Української нації і Української держави.
Також відзначаємо і цінуємо зусилля, які Ви докладаєте для поєднання різних гілок українського християнства з метою відродження Української Помісної Церкви на засадах Київської Традиції. Запевняю, що на цьому шляху в особі ОУН Ви знайдете однодумця і партнера. Переконаний, спільними зусиллями ми досягнемо цієї благородної цілі.
Прошу Бога, щоб надалі підтримував Вас у міцному здоров’ї, давав наснагу для нових звершень і перемог.

З повагою

Богдан Червак, Голова ОУН

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.