Українці!

Вітаю із найбільшим святом нації і держави!

25 років тому Верховна Рада України своїм Актом проголосила незалежність України. Так при кінці ХХ століття було відновлено Українську незалежну державу.

Багато років поспіль здавалося, що суверенність і соборність України подаровані Богом. Але якщо це так, то Божий дар треба захистити. Сучасна російсько-українська війна – це битва української нації за Богом дане право жити у власній державі.

У цій війні нас влаштує тільки перемога. Москва ніколи не змириться із тим, що Україна – незалежна і соборна. Отже, тільки розгром Московської імперії стане запорукою державності українського народу.

Утверджувати українську державність сьогодні означає плекати її військову міць. ОУН і УВО й надалі підтримуватимуть Збройні сили України, плекатимуть дух мілітаризму й перемоги українців у війні з Москвою.

У цьому році український народ відзначає 125 років з дня народження першого Голови ОУН полковника Євгена Коновальця і 110-ту річницю з дня народження визначної діячки ОУН, поетеси Олени Теліги. Їхні життя і боротьба – зразок для сучасного поління українців. Хочемо перемогти – будьмо як вони. Будьмо такими як Андрій Юрга і Василь Кіндрацьий, які під стягом ОУН на Донбасі віддали своє життя, щоб Україна з року в рік відзначала свій день незалежності.

Бажаю бійцям ОУН, воїнам ЗСУ, волонтерам, ветеранам національно-визвольної боротьби, усім українцям міцного здоров’я.

Нас єднає любов до України. Нас єднає віра у перемогу.

Слава Україні!

Богдан Червак,

Голова ОУН

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.