Шановні Друзі націоналісти, українські патріоти!

З приємністю хочемо повідомити, що з ініціативи Івано-Франківської обласної ОУН, ІФОНГПО “Національний вибір”, при сприянні Івано-Франківської міської ради (голова Р.Марцинків) та Івано-Франківської обласної ради (голова О.Сич)17 грудня 2017 року в Івано-Франківську о 14.30 на перехресті вулиць А.Сахарова та А.Мельника відбудеться урочисте відкриття монументу Провіднику ОУН, полковнику армії УНР Андрію Мельнику.

Після відкриття, о 16.00. в кімнаті-музею Є.Коновальцю в приміщенні Центру патріотичного виховання учнівської молоді відбудеться зустріч із Головою ОУН Богданом Черваком. Скульптор – відомий прикарпатський митець Ігор Семак.

Постання пам’ятника відомому борцю (до речі, тільки другому в Україні опісля монументу у Волі Якубовій на львівщині, де він народився) за національну ідею в нашому місті символізуватиме єдність всіх напрямних сил і потуг впродовж 20 століття, оскільки наше місто єдине в Україні, де є монументи і Є.Коновальцю, С.Бандері, А.Мельнику і в недалекому майбутньому планується спорудження монументу Р.Шухевичу (30 червня цього року уже закладено символічний камінь на вул Шухевичів…).

Віриться, що така монументальна символічність послужить і духовному єднанню усіх націоналістичних і патріоитичних сил України.

Запрошуємо взяти участь у заходах! 

Микола Сулятицький,

провідник Івано-Франківської обласної ОУН

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.