Дорогі українці!

Вітаю найбільшим святом нашої держави – Днем незалежності!

І хоча в календарі цей день називають Днем проголошення незалежності, насправді 24 серпня 1991 року Україна відновила свою державність.

Українська державність, коріння якої сягає доби Київської русі, має тисячолітню героїчну історію. Про це завжди треба пам’ятати, бо за своє право жити на власній землі у власній державі українці змагалися завжди, проливаючи свою кров і кров свої ворогів.

На жаль, День Незалежності відзначаємо, коли українські землі Донбасу і Криму перебувають під московською окупацією, триває  московсько-українська війна. Прошу Бога, щоб зберіг життя наших воїнів, які на Донбасі б’ються з ворогом за незалежність і соборність України.

Вічна пам’ять героям, які загинули від рук московських окупантів. Молимося за душі добровольців, бійців ЗСУ, Нацгвардійців, волонтерів, а особливо за «Давида» і «Кіндрата», які під стягом ОУН віддали Україні своє життя.

День незалежності відзначаємо у тривожний час. Реваншисти усіх мастей намагаються підірвати незалежність України з середини, а тому вкрай необхідне єднання усіх державницьких сил. Тільки у єдності можна відстояти державність нації.

Вітаю із святом ветеранів ОУН, УПА, дивізії «Галичина», многая і благая вам літ!

Моє вітання українцям на поселеннях. Україна-мати пам’ятає про своїх братів і сестер, які на чужині зберігають віру в Україну і допомагають утверджувати державність української нації.

Боже, бережи Україну і український народ.

Слава Україні!

Богдан Червак,

Голова ОУН

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.