Ухвалений ВР Закон про обіг земель сільськогосподарського призначення не відповідає інтересам Української нації, а тому, рано чи пізно , буде скасований.

Спільна позиція ОУН, Конгресу Українських Націоналістів і Тризубу ім. Степана Бандери залишається незмінною.

Земля – не «привабливий об’єкт для інвестицій».

Узаконення торгівлі землею сільськогосподарського призначення – це пряма загроза для її відчуження на користь олігархічного або чужоземного капіталу та перетворення України на сировинну колонію, в якій українці опиняться в статусі наймитів «на нашій не своїй землі».

Згідно Конституції України, земля є об’єктом права власності Українського народу і основним національним багатством, що перебуває під особливою охороною держави. Ніхто не може позбавити Український народ його основного національного багатства.

Ми, українці, й тільки ми є власниками і господарями нашої землі. Ця земля перейшла нам у спадок від наших предків. Вона рясно полита їх трудовим потом і святою кров’ю багатьох поколінь наших Героїв, за неї боролись і віддавали свої життя десятки мільйонів українців. І сьогодні на Донбасі новітні Герої України ціною своїх життів захищають українську землю від московського агресора. Тому ми, як частина Української нації, усіх – «і мертвих, і живих, і ненарожденних» – не дозволимо розпродати надбання нації і передамо її у спадок нашим нащадкам.

Гасло: «Захистимо українську землю!» не втратило свою актуальність!

Секретаріат ОУН

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.