Як доповів друг «Хрест» бойовий підрозділ ОУН сформовано і озброєно.
До Києва підтягуються активісти і ветерани, які також отримають зброю і долучаються до підрозділу.

Бойовий дух високий.

Бракує автомобілів.

Якщо хтось може допомогти, прохання звертатися – @natalia_buchkovych
Потребуємо фінансової підтримки – 4149 4991 1794 3462

Слава Україні!

26.02.2022

На ранок бойові формування ОУН зберігають свої позиції в Дарницькому районі Києва. Підпорядковуються наказам ЗСУ – знищують московських окупантів.
Друг «Хрест» повідомляє, що йде планова зачистка Дарницького району від залишків диверсійних груп.
Друг «Кармелюк» повідомив, що потрібні ножі, ліхтарики, пінопласт для спання замість матраців, тепловізори, прилади нічного бачення, хоча б один.

«І пам’ятайте: ми вб@мо їх усіх».

Усі живі і здорові.
Високий бойовий дух.

Потребуємо фінансової підтримки – 4149 4991 1794 3462
Слава Україні!

27.02.2022

Як повідомив друг «Хрест» на ранок бойовий підрозділ ОУН перебуває на визначеному пункті опору, який захищає Київ у напрямку Борисполя.
За цей напрям можна не хвилюватися: усіх уб’ємо, а техніку спалимо.
Живі й здорові.
Продовжують прибувати добровольці, усім видають зброю у разі необхідності замінюють.
Оскільки приплив людей великий, до підрозділу долучають людей виключно із бойовим досвідом.
Жодних перемовин з ворогом. Лише за умови капітуляції і повернення Криму.
Слава Україні!

1.03.2022
За оперативними повідомленнями друга «Хреста» і друга «Кармелюка» бойові підрозділи ОУН надійно утримують оборону у районі підступів до Борисполя.

Відбувається планове знешкодження диверсійно-розвідувальних груп ворога.

У цьому зв’язку існує потреба в автомобілях для оперативного переміщення в місця ведення бойових дій.

На жаль, до цього часу повністю не вирішені питання рацій і бронежилетів, але разом із «Повернись живим» вирішуємо і це питання.

Прибувають нові добровольці. Приєднався 18 -ти річний син легендарного командира 91-ї бригади ЗСУ Бориса Гончара.

Нас стає більше!

Ворог або забереться з нашої землі, або всіх уб’ють!

Потребуємо фінансової підтримки – 4149 4991 1794 3462 (Приват банк)

Слава Україні!

5.03.2022
Велика вдячність волонтерам і жертводавцям, які десятий день поспіль надають допомогу бойовому підрозділу ОУН друга «Хреста», який охороняє Київ, зокрема напрям Борисполя, від московських окупантів.

Уся допомога одразу скеровується бійцям: від одягу і медикаментів – до військової амуніції. Також кошти відправляємо на рахунки бійців, поповнюємо їхні телефони.
Не забули про добровольців, які мобілізувалися в ЗСУ і Тероборону. А таких чимало на всій території бойових дій.

Особлива подяка волонтерським центрам у Чернівцях, Закарпатській області та Львові, які відгукуються і приймають родини киян, які змушені покинути Київ і місця боїв у Київській області.
Наша волонтерська група працює цілодобово.
Приєднуйтеся!

Потребуємо фінансової підтримки – 4149 4991 1794 3462 (Приват банк)

Слава Україні!

6.03.2022
Відділи ОУН виконують бойові завдання у районі Борисполя. Як повідомляє друг «Хрест» йде зачистка від диверсантів та укріплення позицій на підступах до Києва.

Водночас група «Кармелюка» здійснила бойовий рейд: «Доповідаю: російська військова колона із 120 одиниць бронетехніки зменшилася наполовину. Кавуємо із почуттям виконаного обов’язку. Відпрацьовуємо далі».

Юрій Ковалів повідомляє: «Склозаводська (західна Буча, близько Ворзеля) знову в руках рашистів, кадировців, хоч їх сьогодні відбила ТрО. Сили були не рівні. ТрО мусила відступити. Окупанти підірвали водонапірну башту, пошкодили освітлення й газ. Води майже немає. Є трохи продуктів. Темно. Холодно. Будинок (дев’ятиповерхівка) паралізований. На вулицю виходити небезпечно. До укриття дійти ніяк. Не знаю, як перебуде сьогодні Оксана, Яринка, Ніна, інші бучанці. Не знаю, як їм допомогти. Не вірте соплям рашистських полонених. Вони знали, що йдуть в Україну, що йдуть убивати українців, руйнувати міста і села. Кожен з них – злочинець. Дай Боже, щоб моя дочка, онука й інші бучанці вижили!»

Сьогодні з’явився новий допис: «Дякую Господу, що Даринка в безпеці, далеко від цієї війни в Польщі. Вона тепер вигнанка. Тішуся за інших дітей й батьків, що їх прихистили Польща, Німеччина та ін. країни. Прикро, що серед вигнанців опинилися шкурники на “лєксусах”, які за кордоном жирують на народному горі, дискредитують українців в Європі, котра допомагає нам в боротьбі з рашистською навалою. Знаю, що шоковані прагматичні європейці ставлять їх на місце. Варто заборонити “лєксусам” повернення в Україну після закінчення російсько-української війни».

З-під Маріуполя повідомляє провідник Донецької ОУН, боєць ЗСУ Вадим Джувага: «Отак путінські підораси “денацифікують” мій рідний гордий козацький Маріуполь. Вони методично перетворюють місто на пил. Четвертий день поспіль у місті нема світла, тепла, мобільного зв’язку. Не можу додзвонитися до рідних.
Сьогодні підораси не дали вивізти мирних жителів, натомість накрили місця їхньої відправки важкою артою.
Я повторюю: ми воюємо не з людьми. ТОМУ ЗАКЛИКАЮ ВСІХ УКРАЇНЦІВ ПОМСТИТИ ЗА ДЕСЯТКИ УКРАЇНСЬКИХ МІСТ, ДАВИТИ РАШИСТСЬКУ ГНИДУ.
Наша українська весна буде страшною.
Готуйтеся, рашисти!».

Усім вітання передає боєць ЗСУ Віктор Радіонов з Білої Церкви: «Перші дні ворог обстрілював наші бойові позиції, зараз знищує місто і мирних людей. Стоїмо і відступати не збираємося».

Борис Гуменюк просить додати: «Пам’ятайте, ми їх всіх уб’ємо!»

11.03.2022
Другий тиждень поспіль, у режимі «цілодобово» налагоджується система волонтерської допомоги бійцям ОУН у місцях їх розташування.
Відомі й не відомі чоловіки і жінки, люди з різних куточків України відгукуються і допомагають ЗСУ і Теробороні.
Велика вдячність водіям, які ризикуючи життям, доставляють вантажі у місця бойових дій.

Ми бачили, як миттєво ремонтуються тепловізори, привозяться бронежилети і навіть зброя, не кажучи про військову амуніцію, аптечки, одяг і продукти.
Вдячність Голові Конгресу Українських Націоналістів Степану Брацюню, який доставив цінний вантаж для підрозділу ОУН друга «Хреста».
Пам’ятаємо кожного, хто підставив плече.
Перемога належить – сильним.
Долучайтеся!

Потребуємо фінансової підтримки – 4149 4991 1794 3462 (Приват банк)

Прохання підписуватися на телеграм канал Голови ОУН Богдана Червака, де завжди більше інформації про московсько-українську війну – https://t.me/nationalizm