Президенту України

В. Зеленському

Шанований пане Президенте, чи справедливо, що провідному військовому навчальному закладу незалежної України присвоєно ім’я сталінського генерала Івана Черняховського?

Як Ви розумієте, всі сталінські генерали в гробу бачили право українського народу на власну незалежну та соборну Українську державу.

Саме тому немає жодної причини, щоб надалі Національний університет оборони України був названий на честь сталінського генерала.

Також досить промовистим є те, що саме В.Янукович, який визнаний українським судом винним у вчинені державної зради та пособництві у плануванні, підготовці, розв’язуванні й веденні агресивної війни РФ проти незалежної України, своїм указом присвоїв Національному університету оборони України ім’я сталінського сатрапа.

Незалежна та соборна Українська Держава потребує української військової еліти, яка буде вихована саме на найкращій українській військовій традиції, та життєвому прикладі видатних представників українського народу, які своєю жертовною боротьбою зуміли запалити серця багатьох поколінь українського народу на боротьбу за незалежність Української держави та свободу українського народу.

Саме полковник Євген Михайлович Коновалець (1891-1938) став не тільки символом боротьби українського народу за власну національну державність, він став центральною постаттю в історії українського народу навколо якого об’єднались не залежно від політичних поглядів всі українські державники та патріоти.

Також полковник Петро Федорович Болбочан (1883 — 1919) та полковник Андрій Атанасович Мельник (1890-1964) є одними з найкращих представників тогочасної української військової еліти, які до останнього дня свого земного життя боролись за незалежність Української держави та свободу українського народу, саме тому вони також заслуговують на належне вшанування в незалежній Україні.

Враховуючи вищевикладене прошу Вас:

1. Скасувати Указ В.Януковича про присвоєння Національному університетові оборони України імені Івана Черняховського.

2. Видати Указ Президента України про присвоєння Національному університету оборони України імені Євгена Коновальця.

3. Видати Указ Президента України про присвоєння Національній академії Національної Гвардії України імені Петра Болбочана.

4. Видати Указ Президента України про присвоєння Національній академії внутрішніх справ імені Андрія Мельника.

Підписати петицію тут:

https://petition.president.gov.ua/petition/159800