На жаль, я 300. Одна рука не працює бо перебило нерв, але я вирулив “ельку” полями під обстрілом однією, відстрілявшись тією ж рукою по дронам п***ів.

Таких як я багато, але окупанти несуть втрати та будуть знищені, не дивлячись ні на що.

Маленький уламок знав куди влучити – там де його важко дістати і віднявши функцію кисті. Лікарі поки не знають чи відновлять, але постараються. Навіть якщо її не відновлять – буду воювати однією. Бо я на своїй землі.

Мої хлопці з УВО найкращі в світі – налагодили бойову роботу за інструкціями, навіть коли командира поранено. Валять русню, тримають зайняті нами позиції під масивними артобстрілами, збивають дрони, нищать років, які за 200 метрів від нас. Історія ще дізнається їхні імена, коли це буде можна. Я дуже пишаюся нашими бійцями. Не знаю скільки мене триматимуть в лікарнях, але знаю що у підрозділу є потреби, які тепер, знаходячись на зв’язку, ми з вами маємо забезпечити.

Слідкуйте, будь ласка, за постами та беріть участь, допомагайте нам на Бахмутському напрямку. Ця війна національна, і хоч у п***ів наразі більше снарядів і безпілотників, але у нас більше духу та народна підтримка.

Щоб допомогти нам з автівками, паливом, теплими речами і грілками (у багатьох відмороження), спорядженням (все періодично горить і виходить з ладу), дронами тощо: номер картки нашої Natalia Buchkovych координаторки-волонтерки заснованого мною Взаємодопомога – Благодійний Фонд 4149 6090 0126 6016 (підписуйте платіж “для УВО” або “УВО”).

Євген Чепелянський,

командир  «Роти УВО»

Р.S. Цей допис Євгена ілюструє реальну ситуацію під Бахмутом.

Наші хлопці – герої!