Прийміть найщиріші вітання з Новим роком та Різдвом Христовим! З Різдвяних свят, із світлої надії кожної людини на щасливе прийдешнє розпочинається Новий рік нашого життя, наші майбутні звершення у нових справах.

Новий 2023 рік українці зустрічатимуть по-різному: хтось на передовій, боронячи Неньку від окупантів, хтось за кордоном, хтось не у власній оселі…

Війна розлучила багатьох українців, створила кордони там, де ще минулого Нового року панували радість та сміх. Жорстока війна, яку принесла Росія в нашу країну, розділила мільйони доль, родин та близьких людей, проте вона не зможе зруйнувати віру українців у дива, віру в нашу ПЕРЕМОГУ!

Сідаючи до Святої Вечері, згадаймо про тих, хто у боротьбі з путінською дикою ордою віддав найдорожче — власне життя.

Нехай дзвінка прадавня коляда огорне ваш дім теплом тієї любові, з якою народився і яку приніс в цей грішний і прекрасний світ маленький Ісус!

Нехай віра, добрі справи та милосердя стануть надійними супутниками у Новому році!

Дорогі захисники, воїни. На землі, в повітрі, на морі – ви завжди готові захищати найголовніші цінності – людські життя і Україну! Дякуємо вам за надію, за захист наших мрій і свободи! Повертайтеся живими і здоровими з Перемогою додому!

З Різдвом Христовим! З Новим роком!

Христос Рождається! Славімо Його!

З повагою,

Надія Стрішенець,

Голова Жіночого товариства ім. Ольги Басараб та Олени Теліги