Українці!

 

Цьогорічні вибори до органів місцевого самоврядування переросли у подію національного значення, а їх результати мають великий вплив на подальшу долю України.

Для всіх стало очевидним наскільки важливо не допусти реваншу контрреволюції і продовжити реалізацію ідеалів Революції Гідності.

У цьому зв’язку Організація Українських Націоналістів і Українська Військова Організація (УВО) закликають підтримувати на посаду міських голів перевірених, досвідчених, а головне патріотично налаштованих кандидатів.

Зокрема у Львові закликаємо підтримати Руслана Кошулинського, – відомого політичного і державного діяча. Не словами а справами, в тому числі на війні, Р. Кошулинський довів, що має моральне право стати міським головою. Його обрання стане запорукою того, що Львів й надалі залишатиметься не просто українським містом, а форпостом української національної ідеї.

В Івано-Франківську закликаємо підтримати Руслана Марцинківа, народного депутата України VII скликання, який завжди і всюди обстоював ідеали справжнього народовладдя.

У Хмельницькому закликаємо підтримати Олександра Симчишина, екс-заступника голови обласної державної адміністрації, якому хмельничани уже висловили високу підтримку за його фаховість і патріотизм.

Підтримуємо цих кандидатів передусім тому, що усі вони – українські націоналісти, належать до Всеукраїнського об’єднання «Свобода».

ОУН і УВО послідовно відстоюють принцип єдності українського націоналістичного руху.

Ми переконані, що усі, хто вважає себе патріотом і націоналістом мають проголосувати за єдність нації і націоналістів, перемогу ідеї державності української нації і національного народовладдя.

Слава Україні!

 

Президія Проводу ОУН

Провід УВО

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.