Дорогі мої друзі!

Хочу поділитися з усіма вами новиною. Від початку нового 2016 року стартував мій проект під назвою ” СИЛА МИСТЕЦТВА “. Цей проект спрямований на допомогу сім’ям загиблих Воїнів української армії. В рамках проекту заплановано інформативне висвітлення подій на передовій, а також переспективи розвитку українського громадянського суспільства. Популяризація української класичної музики, літератури, образотворчого мистецтва, народної творчості – усі можливі заходи, що сприяють ідентифікації української нації у колі міжнаціональних міжнародних зв’язків.

Перший концерт за участі членів сім’ї загиблого Воїна, народного Героя України Василя Кіндрацького, відбувся у Парижі, в інформаційно-культурному центрі при Посольстві України у Франції. Оскільки наш шлях до Парижу пролягав через Варшаву, то принагідно хочу згадати приємні зустрічі у Посольстві України та гостини в одній чудовій польській сім’ї.

Наразі хочу подякувати усім добрим небайдужим людям, котрі долучилися і допомогли мені у здійсненні цього ART- проекту.

Щиро ДЯКУЮ і бажаю всього найкращого нашим спонсорам: директору товариства ” Компанія МСТ” Олегу Чичуку; польській фундації історичної пам’яті “Osrodek Karta” на чолі з організатором благодійної допомоги пані Malgorzata Tworzewska; співпрацівникам Посольства України у Польщі на чолі з організатором благодійної допомоги пані Olena Tsybukh, Послу України у Польщі пану Андрію Дещиці; друзям- історикам пану Андрію Бульвінському, пану Олексій Кордун, пану Sergiy Chernenko.

Окрему подяку за підтримку й організацію концерту приношу директорці українського інформаційно- культурного центру пані Natalia Kochubey, директорці франко- української культурної асоціації пані Lubov Bodnarchuk.

Ми щасливі були зустрічі з неповторним артистом волонтером бійцем паном Василь Сліпак, віртуозним музикантом волонтером паном Andrei Malakhov та багатьма новими друзями.

Наступні концерти в рамках ART проекту ” СИЛА МИСТЕЦТВА” плануються у Стамбулі ( Туреччина ), Варшаві ( Польща ).

Людмила ЧИЧУК

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.