Дорогі українці!

Настав світлий день – празник воскресіння Христового!

Здається, вперше за багатовікову історію Української Нації відзначаємо цей день не в храмах і спільнотах, а – карантині.

Світова пандемія стала найбільшим викликом для нації і держави. Задаємося питаннями – що буде з нами, нашою країною, яке наше майбутнє?

Але такі питання стояли не перед одним поколінням українців, які боролися за незалежність України. Відповіді знаходили у сильній вірі в Бога, героїчному минулому і усвідомленні, що тільки власними силами здобудемо власну державу.

На цих засадах воювали київські дружинники, запорозькі козаки, воїни УНР, карпатські січовики, підпільники ОУН і вояки УПА.

Тільки так можна перемогти одвічного ворога – Москву.

У цей важкий час сподіваємося на Божу милість, беремо приклад з героїчних чинів наших попередників, покладаємося тільки на самих себе.

Переконаний, що Господь захистить українців, а українці збережуть і утвердять свою Державу.

У молитві згадаймо усіх героїв, що зі зброєю в руках воювали за Україну. Не забудемо про «Давида» і «Кіндрата», які під стягом ОУН віддали життя на Донбасі.

Вітаю із святом ветеранів Визвольних Змагань, а також Збройні сили України, а особливо медиків і волонтерів, які рятують життя українців.

Вітаю із святом братів і сестер на поселеннях.

Боже, бережи Україну і український народ.

Христос воскрес!

Воістину воскрес!

Богдан Червак,

Голова ОУН

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.