Путін і остаточне вирішення українського питання. Саме так охарактеризував би я зустріч Путіна з представниками Інституту національної пам’яті Російської федерації і тими, хто відповідає за цю пам’ять, приурочену підготовці відзначення 80 – річчя « Побєди в Велікой Отечественной войнє».
Зустріч відбулася 6. 09. 2023 року і транслювалася онлайн  всіма російськими каналами. Все б нічого, але є одне але: мова велася не про саме святкування, а була зведена до «спеціальной воєнной операціі», яку веде росія вже більше 1.5 року в Україні. Путін поєднав війну 80 – річної давності і з війною сьогоднішньою. Не він і росія напав на Незалежну Україну, а ми спровокували цю війну. Путін веде «спецоперацію» проти «фашізма і націоналізма», які десь підняли голову в Україні.
Путін примушує своїх васалів підспівувати йому, відповідати на питання, які не в’яжуться з історією 80-річної давності. Маленький, згорблений карлик за величезним столом і купа підспівувачів, які далекі від реальної історичної минувщини. Питання Путіна: «Скільки загинуло цивільного населення в роки війни?» Всі мовчать… Потім передає хтось дані директору Інституту і він називає цифру – 12,5 мільйона!  Путін уточняє: « 13,5 млн.людей вбили «нацисти і іх пособнікі».
 А потім «вишенька на тортик!», Путін називає головного равіна росіі Берл Лазара і задає йому запитання: « А сколько євреєв убілі нацисти і украінскіє колобораціоністи в Украінє?». Єврей не знає, що має відповісти, починає, щось блеяти про 6 млн і про Голокост, але Путін його перериває «1, 5 млн. єврєєв убілі колоборацірністи і націсти в Украінє!» І тут Лазарь почав підігрувати царю: «Уважаємий Владімір Владіміровіч, у нас єсть факти масових убійств украінскімі колобараціоністамі євреєв єщо до пріхода націстов!» Путін з усмішкою продовжує «теперь ви понімаєтє важность проводімой намі спецопераціі, ви понімаєтє почему ми ведьом спеціальную воєнную операцію?» Путін дає вказівку підготовити всі «документи», які засвідчують масові вбивства євреїв в Україні до яких причетні українці!
Маразм старого недофюрера і свити в яку включено ще й головного равіна росії просто зашкалює! Путін переписує історію, перекручує її, підтасовує і викручується! Цей фарс потрібен йому, щоб зробити з нас українців русофобів і антисемітів! А Путін рятує Європу і в першу чергу євреїв від українців, які не захищають своєї держави, готувалися до знищення росії і повторення майданеків, освенціумів, бухенвальдів і т. д.
Я не раз задавав запитання владі в Україні, чи не підігрували євреї, які були в українській владі Путіну: Рабіновичі. Фельдмани, Шуфричі і т.д? Підігрували і розіграли ту карту, яка була потрібна для Путіна, щоб показати себе в ролі «спасітєля» і розпочати вторгнення. Та й закон про «антисемітизм» прийнятий Верховною Радою України в догоду євреям теж зіграв свою роль перед початком повномасштабного вторгнення.
Сьогодні російські євреї продовжують брехати те, про що брехали українські євреї в Україні! Словами головного равина росії говорить сьогодні Путін – «я вбиваю сьогодні українців, щоб не дати розповсюдитися фашизму і націоналізму в Україні. Я вбиваю українців, щоб вони не вбивали вас – євреїв!
Ось чому Україну в її святій війні за Незалежність і Свободу практично не підтримує Ізраїль. Все стало на свої місця «і вовки, і вівці». Навіть після цього, що я висвітив в дописі, я ще більше гордий тим, що є членом Організації Українських Націоналістів. Переконаний, що палій війни – Путін і ті, хто йому підіграв і продовжує підігрувати, найбільше бояться Перемоги України в цій війні, а з ідеологій найстрашнішою для ворогів України є – ідеологія Українського Націоналізму!
Переконаний: Перемога буде! Хочу завершити свій допис словами Ліни Костенко:«Це ж треба мати сатанинський намір,Чаїть в собі невиліковний сказ,Щоб тяжко так знущатися над нами,Та й ще у всьому звинувачувати нас!»
Б’ємося! Стоїмо!
Слава Україні!
Роман Коваль,
заступник Голови ОУН