В своєму  інтерв’ю генерал Залужний наголосив на тому, що війна вимагає від нас чогось нового. І звісно мова йде зокрема про технології, вирішальну перевагу використання яких ми відчуваємо щодня.
Більш того, технології – це не виключно технічна їх складова (ролю цієї складової важко переоцінити, вона однозначно одна з визначальних), але й також нові інформаційні підходи, та технології соціальні.
Коли війна переходить у фазу відносної, але затяжної позиційності, варто звернути ще більшу увагу на боротьбу в тилу ворога.
Єдина запорука нашої абсолютної перемоги – знищення історичної “псевдорусі”, знищення російської (імперської) державності, як такої. Подолання “русизму”, як найбільш людиноненавицької ідеології світу.
Для цього нам необхідно проводити неабияку роботу в тилах. Зокрема це і допомога інформаційна, й військова діяльність задля визволення поневолених народів. Війна має відбуватися в тилах росії, будь-які протиріччя мають використовуватися нами вже зараз. Будь-яке незадоволення на росії має спричиняти озброєні протестні та партизанські дії на території тз рф.
УВО активно співпрацює в своїй інформаційній та військовій діяльності, наприклад, з північнокавказькими діячами тимчасово поневолених націй. Звісно, сьогодні саме Україна може і має бути центром координації боротьби.
Але не лише на “низовому”, громадянсько-політичному рівні. В Україні це має стати державною політикою. Наша держава частково діє в цьому напрямку, але це має стати більш потужним процесом.

Євген Чепилянський,
УВО-ЗСУ ім. Євгена Коновальця
Щодо технічної складової хотів би нагадати, що ми та наші розвідники в підрозділі ЗСУ на Бахмутському напрямку, потребують камери спостереження.
Ви можете допомогти придбати її донатом. Більше її взяти нам ніде.
Ось банка взаємодопомоги:
Номер картки: 5375411204377308
Прийміть участь в очищенні рідної землі від орків.
🇺🇦 Ми – неминучі!