З нагоди 95-ї річниці заснування Організації Українських Націоналістів виготовлено відзнаку «Бойовий Хрест ОУН».

«Бойовим Хрестом ОУН» відзначаються військовослужбовці Збройних Сил України та інших військових формувань, які беруть (брали) участь у московсько-українській війні, а також хто відзначилися активним сприянням Силам оборони України, перебуваючи у зоні бойових дій, або на окупованих територіях.

Ось, нарешті, з’явилася можливість вручити нагороди бійцям «УВО-ЗСУ ім. Євгена Коновальця».

Вручаючи нагороди, Євген Чепелянський (друг Хрест) зазначив:

– Маю честь нагородити бійців Української Військової Організації ім. Євгена Коновальця почесною відзнакою Організації Українських Націоналістів «Бойовий Хрест ОУН».

Нагороду отримають більше п’ятдесяти вояків УВО. Інші бійці отримають заслужену нагороду згодом. До речі, один із нагороджених бійців, безпосередньо бав участь у розробці її дизайну.

Пам’ятаємо кожного нашого загиблого воїна, відчуваємо їх присутність серед нас.

Всі живі вояки, навіть важкопоранені, продовжують битися за волю України проти московської навали  як на полі бою, так і в інших аспектах нашої справи.

«Бойовий Хрест ОУН» виготовляється з недорогоцінного металу, містить білий чотирираменний Хрест з Гербом ОУН посередині та символізує історичну тяглість відзнак ОУН часів полковників Євгена Коновальця і Андрія Мельника.

Вдячність і низький уклін усім, хто боронить нашу незалежність і соборність!

Слава Україні!